U2 Tribute Bonavox en Queen Must Go On op Kasteeltuinconcerten in Helmond

U2 Tribute Bonavox, Queen tribute Queen Must Go On en Stef Paglia Band

Op vrijdag 19 juli treden Bonavox Tribute To U2, Queen Must Go On en Stef Paglia Band op! De tijden verschillen met de andere avonden, dus schrijf deze ergens op en mis niets.

Bonavox Tribute To U2 – 19 juli 2024 – Hoofdpodium 20:00 - 21:00

Bonavox weet U2 één van de werelds bekendste en populairste bands op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De BonaVox Tribute To U2 band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 muzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2 sensatie wil laten beleven. Met volle overgave verplaatsen de bandleden zich in de rollen van Bono, Edge, Adam en Larry. De band komt uit Nederland en België staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit! Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent!


Queen Must Go On – 19 juli 2024 – Hoofdpodium 21:45 - 23:15
Maak kennis met Queen Must Go On, dé sensatie onder Nederlandse Queen tribute bands!
Deze Nijmeegse groep eert de legendarische muziek van Queen bij elk optreden, met een spectaculaire ode aan Freddie Mercury en zijn bandleden. Winnaar van SBS6's 'The Tribute - Battle of the Bands' en met een top 5-finish in 'We Want More', waar ze de jury omverbliezen met hun versie van 'Somebody To Love'.
Niet onbelangrijk: op 24 november 2024 staat Queen Must Go On in AHOY Rotterdam.

Bonavox U2 Tribute Helmondjpg

Tijdschema
Vanaf 19:00u Terrein en horeca geopend
20:00 – 21:00u BonaVox Tribute To U2
21:00 - 21:45u DJ Franky Franklin
21:45 – 23:15u Queen Must Go On

Over de Kasteeltuinconcerten
Elke zomer worden in Helmond de Kasteeltuinconcerten georganiseerd. In 2024 vindt de 22e editie plaats, verdeeld over acht vrijdagavonden van 5 juli tot en met 23 augustus. Elke week treedt een andere band op in de sfeervolle kasteeltuin van Helmond, waarbij de muziekstijlen variëren van rock, nederpop, en salsa tot aan tribute acts en hedendaagse tophits.

Sinds 2018 biedt het evenement naast het indrukwekkende hoofdpodium ook ruimte voor lokaal en regionaal talent. Elke week is er een optreden van een band op Podium West, aan de rechterzijde van het kasteel.

De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk en trekken gemiddeld zo'n achtduizend bezoekers per avond. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol!

Tot ziens bij de Kasteeltuinconcerten!