Jef (Bono) Broes, U2 Tribute Bonavox, in tv programma Starstruck

Jef (Bono) Broes, zanger van U2 Tribute Bonavox, te zien in tv programma Starstruck!

Starstruck is een programma dat eind 2022 is opgenomen en vanaf 1 december 2023 te zien was op de Belgische televisiezender VTM. In het programma, dat werd gepresenteerd door Laura Tesoro, namen twaalf onbekende Vlamingen het als een bekende artiest tegen elkaar op. Een jurypanel, bestaande uit Bart Kaëll, Nora Gharib, Nathalie Meskens en Guga Baúl, beoordeelde wie door mocht naar de sing-off, en daarna wellicht zelfs naar de finale!

Op 12 januari 2024 was het de beurt aan zanger van U2 tribute band Bonavox, Jef (Bono) Broes.

Gekleed als six pack Bono tijdens de Popmart tour in 1997 zong Jef Broes samen met Nick en Jan het prachtige nummer 'Beautiful Day'. (klik op de foto om naar YouTube te gaan)

Jef Bono Broes Starstruck Beautiful Dayjpg

Na een 2-2 stand ging Jef uiteindelijk door naar de sing-off. Zijn echt rock uitvoering van Sunday Bloody Sunday scoorde hoge ogen maar helaas was het net niet genoeg om naar de finale te gaan. (klik op de foto om naar YouTube te gaan)

Jef Bono Broes Starstruck Sunday Bloody Sundayjpg

Wil je meer informatie over Jef (Bono) Broes, informatie over boekingen, of heb je een andere vraag? Neem dan hier contact met ons op. Ben je tot slot benieuwd naar onze optredens? Kijk en abonneer je dan op onze agenda om als eerste te weten waar wij optreden.